Skip to main content

Apostrophe Services

Gewoon communiceren

Blogs
Goed in uw vak
Taaltrainingen
Taalcoaching Frans
Taalworkshops
Maatwerk voor uw bedrijf
Klanten vertellen ...
Over Apostrophe
Contacteer ons
Een echte 'pro', ook in het Frans
 
Hoe zou het zijn om zich 100% professioneel te voelen in het Frans ? Om zonder aarzelen te argumenteren, telefoneren en mailen zoals in uw moedertaal?
 
 
Oefening baart kunst en gefocuste Taaltrainingen maken het verschil. Dit, samen met een ervaren en enthousiaste taaltrainer die zich 100% voor uw zaak engageert.
De privéformule Taalcoaching Frans is op maat gesneden, van u en uw agenda. U kan beroep doen op expertise waar en wanneer u het concreet nodig acht. Zo behoudt u ook in het Frans controle en veerkracht. Face-à-face, via mail, telefoon of in combinatie: blended coaching on demand. Inclusief feedbacklijsten via e-mail, en speciaal voor u ingesproken opnames met uitdrukkingen in MP3 formaat, uiteraard.
 
 
De groepsformule Le français courant au travail stoomt u in 25u klaar om vlot en zelfzeker te kunnen 'werken' in het Frans. In kleine groepjes, samen met uw collega's, in company of in onze lesruimte. Dè klassieker onder de trainingen, duurzaam effect gegarandeerd. Hoe meer u oefent, hoe meer u durft en kunt. Praktijkgerichte opfrissing van (basis)kennis, in groep: samen sterk!
 
Voor wie kort en krachtig op 1 thema wil werken zijn er de Taalworkshops. De perfecte aanpak om op 2 of meer halve dagen uw business skills te laten renderen in het Frans. Met de tips & tricks van Réussir une bonne présentation overtuigt u uw publiek net zoals in uw moedertaal. Wenst u meer informatie, bel of mail ons gewoon.